Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

AutoCAD 2021

Nyt, kun tilaat AutoCAD®-tuotteen, saat käyttöösi AutoCAD 2D- ja 3D CAD -ohjelmiston sekä toimialakohtaiset työkalut – CAD kaikille ja kaikkialle. Hyödynnä uusia AutoCADin verkko- ja mobiilisovelluksia, jotka mahdollistavat työnkulut mistä käsin tahansa.

Suunnittele ja muotoile ympäristöäsi johtaviin 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistoihin kuuluvan AutoCAD®-ohjelmiston tehokkailla ja joustavilla ominaisuuksilla. AutoCAD-ohjelmiston tehokkailla 3D-työkaluilla voit suunnitella lähes minkä muodon tahansa ja tutkia suunnitelmaideoitasi intuitiivisesti. Ohjelmiston tarjoamat innovaatiot tehostavat suunnittelua ja dokumentointia ja mahdollistavat suunnitelmien turvallisen, tarkan ja sujuvan jakamisen. Tehokkaiden ohjelmointityökalujen ja tuhansien saatavilla olevien lisäohjelmien ansiosta AutoCAD on helppo mukauttaa henkilökohtaisiin tarpeisiin. Näiden ja muiden ominaisuuksien ansiosta siirryt dokumentoinnissa ja suunnittelussa seuraavalle tasolle ennennäkemättömän tehokkaasti.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
AutoCAD 2021 12kk vuokralisenssi ESD 1 945,00 €
AutoCAD 2021 12kk kelluva vuokralisenssi ESD

Kysy!

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.