Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

CINEMA 4D

Cinema 4D on kehitetty mahdollisimman vaivattomaan huippuluokkaisten kuvien ja animaatioiden luontiin. Helposti omaksuttava käyttöympäristö, edistyksellinen teknologia sekä huikea nopeus ja vakaus tekevät Cinema 4D:stä ykkösvalinnan. Cinema 4D -käyttäjä tietää, kuinka ohjelman helppokäyttöisyys ja loppuun asti hiottu tekniikka avaavat tien parhaaseen lopputulokseen. Suunnittelu Cinema 4D:llä on tehokasta, vapautunutta ja nautinnollista!

Yhteydenpito on nykyään tärkeää – eikä vain ihmisten, vaan myös teknologioiden kesken. Cinema 4D:n suhteet ovat kunnossa! Maxonilla, Cinema 4D:n kehittäjällä, on kumppaneinaan johtavat komponenttivalmistajat. Olipa alana arkkitehtuuri, liikegrafiikka tai graafinen suunnittelu, Cinema 4D:n yhteensopivuus muiden ohjelmistojen kanssa on turvattu.

Cinema 4D on

  • saatavilla sekä Macille että Windowsille
  • 64-bittinen
  • optimoitu moniydinsuorittimille
  • vaikuttavan nopea ja vakaa
  • suosittu ympäri maailman.

CINEMA 4D Prime
CINEMA 4D Primen käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja on tunnettu intuitiivisuudestaan. Paketin mukana saat myös lajitelman tutoriaaleja joiden avulla pääset nopeasti vauhtiin. Saat helposti muunnettua 2D-grafiikkaasi 3D-elementeiksi import-toimintojen avulla. CINEMA 4D Primen mukana saat työkaluja joiden avulla saat tehtyä upeita kuvia ja animaatioita asiakkaalle kuin asiakkaalle.

CINEMA 4D Broadcast
CINEMA 4D Broadcastissa on kaikki Primen ominaisuudet sekä erityiset työkalut liikegrafiikan luomiseen, mukaan lukien alan johtavat kloonaustyökalut, edistykselliset renderointivaihtoehdot kuten global illumination, korkeatasoinen kirjasto täynnä 3D-malleja, kameroita, valaistusasetuksia, videoklippejä ym.

CINEMA 4D Visualize
CINEMA 4D Visualize sisältää kaikki CINEMA 4D Primen ominaisuudet, tarjoten kattavan kirjon mallinnus ja tekstuurityökaluja, renderointivaihtoehtoja ym. Lisäksi saat käyttöösi edistykselliset renderointivaihtoehdot (kuten Global Illumination, Physical sky, Sketch-style rendering), valtavat 3D-näkymien filtterikirjastot, tekstuureja, valaisuympäristöjä ym. Visualize tarjoaa laajat import-vaihtoehdot sekä 2D, että 3D-ohjelmista.

CINEMA 4D Studio
CINEMA 4D Studio sisältää kaikki Primen, Visualizen ja Broadcastin ominaisuudet, sekä kehittyneet hahmotyökalut, hius- ja karvatyökalut, fysiikkamoottorin sekä rajattoman verkkorenderoinnin johon voit kytkeä niin monta clientia kuin haluat.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
CINEMA 4D Prime R20 ESD 690,00 €
CINEMA 4D Broadcast R20 ESD 1 290,00 €
CINEMA 4D Visualize R20 ESD 1 590,00 €
CINEMA 4D Studio R20 ESD 2 990,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.