Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Acrobat DC

Acrobat DC on täysin uudistettu tietokoneversio maailman parhaasta PDF-ratkaisusta. Siihen sisältyy mobiilisovellus, joten voit täyttää, allekirjoittaa ja jakaa PDF-tiedostoja millä tahansa laitteella. Document Cloud -palvelujen avulla voit luoda, viedä ja jäljittää PDF-tiedostoja millä tahansa selaimella — ja säilyttää yhteyden viimeisimpiin tiedostoihisi kaikissa laitteissasi.

Toimisto on yhtä mobiili kuin sinäkin
Acrobat DC ja Document Cloud -palvelut ovat täynnä työkaluja, joita tarvitset PDF-tiedostojen muuntamiseen, muokkaukseen ja allekirjoitukseen. Se on yhtä mobiili kuin käyttäjänsä. Voit aloittaa dokumentin toimistossa, muokata sitä junassa ja lähettää sen hyväksyttäväksi olohuoneestasi — saumattomasti, yksinkertaisesti ja muuttamatta työn tahtia.

Muokkaa mitä tahansa tiedostoa milloin tahansa
Tästä lähtien aikaa ei tarvitse hukata uusien dokumenttien luontiin alusta alkaen. Voit sen sijaan käyttää lähtökohtana olemassa olevaa paperidokumenttien tai PDF-tiedostojen sisältöä. Tee muutokset suoraan PDF-tiedostoon tai vie Microsoft Office -muotoon. Teet ne luonnollisesti tietokoneessa, selaimessa tai mobiililaitteessa.

Sähköiset allekirjoitukset kaikkialla
Acrobat DC tuo sähköiset allekirjoituspalvelut yli miljardiin laitteeseen eri puolilla maailmaa. Nyt kuka tahansa voi laillisesti allekirjoittaa dokumentteja sormella kosketuspohjaisella laitteella — tai muutamalla napsautuksella selaimessa. Acrobat DC on enemmän kuin yksinkertainen allekirjoitussovellus. Sen avulla myös allekirjoitettujen dokumenttien lähetys, jäljitys ja tallennus käy kätevästi.

Kaunis, kosketustoiminen käyttöliittymä
Acrobat DC on kosketustoiminen ja täysin mobiili ja se sisältää loistavan uuden käyttöliittymän, jonka avulla kaikki tarvitsemasi työkalut ovat koko ajan ulottuvillasi. Acrobat DC on niin hämmästyttävä, että ihmettelet, miten pystyit aikaisemmin suoriutumaan töistäsi ilman sitä.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Acrobat DC Pro Eng ESD 632,00 €
Acrobat DC Pro English 1YR Subscription ESD 269,00 €
Acrobat DC Pro Fin ESD 745,00 €
Acrobat DC Pro Multi Language 1YR Subscription ESD 277,00 €
Acrobat DC Standard Eng Win ESD 392,00 €
Acrobat DC Standard English 1YR Subscription ESD 176,00 €
Acrobat DC Standard Fin Win ESD 462,00 €
Acrobat DC Standard Multi Language 1YR Subscription ESD 185,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.