Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Företagsinformation

Vårt företag blev grundad år 1994. Vi bjuder våra kunder en stor utbud av mongsidig service angående programlicenser. Det finns en växande efterfrågan om vårt kunnande speciellt inom krävande och krångliga licensanskaffningar. Våra kunder består av offentliga sektorns enheter, läröanstalter, SMF-företag och stora företag.

Kärnkunnande

Allt angående programlicenser är vårt kärnkunnande. Tanken bakom vår verksamhet är: Tillsammans når vi bättre resultat! Tillsammans med kunden bygger vi upp en gynnsam och omfattande lösning som tar till hänsyn våra kunders enastående infrastrukur.

Vi har flera hundra olika huvudmän, vars program vi levererar och våra goda kontakter med tillverkarna är i nyckelposition när vi bygger upp fungerande helheter till våra kunder. På grund av detta har vi nämmt kontaktpersoner för våra tillverkare, nyckelkunder och samarbetspartners. På detta sätt kan alla våra samarbetspartners vara säkra om vår expertis.

Reaktionstid

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med våra reaktionstider. Vårt syfte är att svara på telefonsamtal, e-post, chat-meddelanden och andra kontaktförfrågningar så snabbt som möjligt. Vår reaktionstid är endast några minuter under normala arbetstimmar. Också i denna sak är vi föregångare. Vi utvecklar vår verksamhet enligt kundernas önskemål för att ständigt vara mera effektiva. Vårt vida urval, goda tjänster, gynsamma priser och flexibla betalningsvillkor gör det enkelt och behagligt att arbeta med oss. Vi välkomnar nya kunder att uppleva hur bra våra tjänster fungerar. Ingen licensrådgivning är för liten eller för stor för oss.

Kontakt information

Software Explosion Oy
Valakankatu 18
40200 JYVÄSKYLÄ
FINLAND

tel. +358 10 830 5600

sales@ohjelmistot.com

Momsnummer: FI09883698