Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

M-Color

M-Color:n avulla voit luoda piirustuksille käsinpiirretyn vaikutelman ja lisätä helposti pudotusvarjoja esimerkiksi puille. Voit myös käyttää erilaisia uusia läpinäkyviä tehosteita kuten läpinäkyvät rasterikuvat, tekstuuritäytöt ja liukuvärit tehostaaksesi haluamaasi vaikutelmaa.

Käsin piirretyn vaikutelma

Vapaalla kädellä piirretyn vaikutelman lisääminen kuvaan antaa sille persoonallisen ilmeen. Voit käyttää erilaisia säätöjä (viivan kaareuttaminen, poikkeuttaminen, päätepisteiden siirto, katkominen ja paksuuden vaihtelu sekä useiden segmenttien käyttö) tehdäksesi piirustuksestasi käsin piirretyn näköisen. Tämä on erinomainen ominaisuus, kun haluat piirustuksesi näyttävän esimerkiksi luonnokselta.

Automaattiset varjot

Varjojen lisääminen tekstiin tai kuviin lisää piirustuksen syvyyttä ja eloisuutta. Voit lisätä pudotusvarjoja helposti muutaman napin painalluksella ja halutessasi säätää varjon kulmaa, etäisyyttä ja terävyyttä.

Läpikuultavat rasterikuvat, tekstuuritäytöt ja liukuvärit

Voit tehdä rasterikuvista läpinäkyviä siten, että niiden taustalla oleva kerros jää näkyviin. Voit käyttää samaa läpinäkyvyystehostetta myös tekstuuritäyttöjen ja liukuväritäyttöjen kanssa. Esimerkiksi asteittain läpinäkyväksi muuttuva liukuväri luo paljon uusia mahdollisuuksia.

Rasterikuvien sulautuminen taustaan (8-bittinen alphakanava)

Kaikki läpinäkyvät rasterikuvat sulautuvat nyt saumattomasti taustakuvaan 8-bittisen alphakanavatuen ansiosta. Voit nyt lisätä kuvia puista, ihmisistä jne. kuvien sulautuessa taustaan ilman rosoisia reunoja.

Parannettu piirtolaatu ja läpikuultavien tehosteiden tehokkaampi käsittely

Piirtomekanismin uudistuksen ansiosta näytölle piirrettävä grafiikka on nyt pehmeätä ja tarkkaa. Kuvien esikatselu on huomattavasti entistä nopeampaa, etenkin kuvien sisältäessä läpikuultavia pintoja.

Nopeampi tallennus rasterimuotoihin

Uuden teknologian ansiosta voit nyt tallentaa kuvasi rasterimuotoon erittäin nopeasti, ja kuvista tulee entistä paremman laatuisia.

50 % pienemmät PDF-tiedostot, tuki PDF 1.5:lle ja PDF-tasoille

M-Color 9:n avulla voit tehdä 50 % pienempiä, korkealaatuisia PDF-tiedostoja. M-Color 9 tukee nyt myös PDF 1.5 -versiota, jolloin piirustuksesi CFG-tasot tallentuvat mukaan PDF-tiedostoon.

Muita parannuksia

M-Color 9 tukee PDF:n hyperlinkkejä. Nyt voit myös tallentaa CFG- ja PAL-tiedostot vanhoihin tiedostomuotoihin ja aktivoida M-Color-lisenssisi automaattisesti Internetin välityksellä. Joustavuutta lisäävä uudistus on myös M-Colorin paperikehyksen integroituminen AutoCADin piirustustilaan.

M-Color tarjoaa nyt myös ohjelmointirajapinnat (API) rasterikuvien tallentamiseen sekä CFG- ja PAL-tiedostojen muokkaukseen.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
M-Color 9.8 ESD 589,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.