Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Microsoft 365 (Office 365)

Microsoft 365 on ohjelmistopaketti, jonka avulla voit pysyä yhteydessä ja työskennellä tehokkaasti. Voit valita tarpeidesi mukaisen Microsoft 365 -palvelupaketin, haluatpa pitää yhteyttä sukulaisiin ja ystäviin, osallistua etäoppimiseen tai tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa.

Pidä yhteyttä mistä tahansa
Oletpa yhteydessä perheeseesi ja ystäviisi tai teet yhteistyötä tiimisi kanssa, voit Microsoft Teamsin avulla osallistua tapaamisiin, keskustella, soittaa tai vastaanottaa puheluja ja tehdä yhteistyötä yhdessä paikassa sekä pitää päivän tehtävät järjestyksessä ja yksinkertaistaa niitä.

Tee yhteistyötä ja luo reaaliaikaisesti
Herätä ideat eloon tiimi- tai luokkatovereiden tai perheenjäsenten kanssa missä tahansa laitteessa tehokkailla sovelluksilla, kuten Wordilla, Excelillä ja PowerPointilla. Jaa ja käytä tiedostoja helposti olinpaikastasi riippumatta suojatun OneDrive-tallennustilan avulla.

Suojaa tärkeät asiat
Pysy suojattuna ja tuottavana millä tahansa laitteella. Kattavien ja älykkäiden suuryritystason suojausominaisuuksien ansiosta voit olla rauhassa tietäen, että henkilökohtaiset tietosi, laitteesi, sovelluksesi ja tietosi ovat suojassa.

M365 - eritasoiset palvelupaketit - pyydä tarjous!

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com