Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Nagios XI

Nagios® XI™ on markkinoiden tehokkain IT-infrastruktuurin valvontajärjestelmä. Nagios XI laajenee luotettujen, yrityskäyttöön tarkoitettujen Open Source -komponenttien alueelle ja tarjoaa parhaan valvontaratkaisun nykypäivän vaativiin organisatorisiin tarpeisiin. XI on suunniteltu skaalattavuus ja joustavuus huomioiden. Se tekee ongelmallisista IT-valvonnan tehtävistä yksinkertaisia, säilyttäen samalla yritysluokan peruspilareina toimivat vahvat ominaisuutensa.

Nagios XI on enemmän kuin perustason kyvyin varustettu IT-valvontajärjestelmä. Se on yritysluokan valvonta- ja varoitusjärjestelmäratkaisu, joka antaa organisaatioille selkeän yleiskuvan sen IT-infrastruktuurista ja liiketoimintakriittisistä prosesseista mahdollisten ongelmien havaitsemiseksi varhaisessa vaiheessa. Nagios XI tarjoaa organisaatioille monia etuja, mukaan lukien:

  • Kokonaisvaltainen IT-infrastruktuurin valvonta: Kaikkien toiminnan kannalta oleellisten infrastruktuurin osien valvonta – mukaan lukien sovellukset, palvelut, käyttöjärjestelmät, verkkoprotokollat, järjestelmämetriikat ja verkkoinfrastruktuuri. Sadat kolmansien osapuolien liitännäiset huolehtivat lähes kaikkien sisäisten sovellusten, -palvelujen ja järjestelmien valvonnasta.
  • Suorituskyky: Tehokas Nagios Core 4 tarjoaa käyttäjille parhaimman mahdollisen palvelintoiminnan valvonnan. Huipputehokkaat työprosessit mahdollistavat lähes rajattoman skaalattavuuden ja tehokkuuden valvonnan.
  • Näkyvyys: Saat keskeisen kuvan kaikista IT-toiminnoista ja liikeprosesseista kokonaisuudessaan. Tehokkaat taulut mahdollistavat pääsyn tehokkaisiin valvontatietoihin ja kolmansien tietoihin. Näkymistä käyttäjät pääsevät nopeasti tärkeimpinä pitämiinsä tietoihin.
  • Tietoisuus: Varoitukset lähetetään IT-henkilöstölle, liike-elämän sidoshenkilöille ja loppukäyttäjille sähköpostina tai tekstiviesteinä, jolloin he saavat yksityiskohtaiset tiedot katkoista ja voivat välittömästi ryhtyä toimenpiteisiin.
  • Ennakoiva suunnittelu: Automatisoidun, integroidun suuntaus- ja kapasiteettisuunnittelun grafiikan avulla organisaatiot voivat suunnitella infrastruktuurin päivityksen ennen kuin järjestelmien vanhentuminen tulee yllätyksenä.
  • Mukautettavuus: Tehokas GUI mahdollistaa käyttäjäkohtaisen layoutin, suunnittelun ja asetuksien mukautuksen ja antaa asiakkaille ja tiimin jäsenille heidän haluamansa joustavuuden.
  • Helppokäyttöisyys: Integroidun verkkopohjaisen konfiguraatiokäyttöliittymän kautta loppukäyttäjät ja tiimin jäsenet voivat helposti suorittaa hallinnan valvonnan konfiguroinnin, järjestelmäasetukset ja paljon muuta, eikä administraattoreiden tarvitse tehdä kaikkea. Konfiguroinnin apuohjelma opastaa käyttäjiä uusien laitteiden, palvelujen ja sovellusten valvonnassa – tämä ei edellytä monimutkaisten valvontajärjestelmäsuunnitelmien tuntemusta.
  • Multi-tenant-ominaisuudet: Verkkokäyttöliittymän monikäyttäjätuen ansiosta sidoshenkilöt voivat tarkastella relevanttia infrastruktuurin tilaa. Käyttäjäkohtaiset näkymät varmistavat, että asiakkaat näkevät vain ne infrastruktuurin osat, joihin he ovat oikeutettuja. Laajennettu käyttäjähallinta yksinkertaistaa hallintaa tekemällä käyttäjätilien hallinnan helpoksi. Uusia käyttäjätilejä pitää vain klikata muutaman kerran, ja käyttäjät saavat kirjautumistiedot sisältävän sähköpostiviestin automaattisesti.
  • Laajennettava arkkitehtuuri: Useat APIt mahdollistavat yksinkertaisen yhdistämisen talon sisäisiin ja kolmansien osapuolien sovelluksiin. Sadat yhteisökehitetyt liitännäiset laajentavat valvonnan ja varoitusjärjestelmän toimivuutta. Nagios XI:een on saatavissa asiakaskohtainen liittymä ja liitännäiskehitys organisaatiosi tarpeiden mukaan.
Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 

Kysy hinta myynnistämme! Puh. 010 830 5600 - email: myynti@ohjelmistot.com