Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Office 2016 on nyt täällä!

By Software Explos..., 18.12.2015 - 16:45

Uudet Office 2016-sovellukset PC:lle ja Mac:ille ovat nyt täällä!

Tee parasta jälkeä missä, milloin ja kenen kanssa haluat. Ota käyttöösi uudet uskomattomat Office 2016 ominaisuudet yhdistettyinä tuttuihin Office-sovelluksiin.

Office 365 kulkee mukanasi – kaikilla laitteillasi

Office 365-tilauksella saat parhaan mahdollisen Office-kokemuksen. Saat täysversiot tutuista Office-sovelluksista useaan laitteseen ja voit käyttää asiakirjoja missä ja milloin haluat. Nyt saat myös uudet Office 2016-sovellukset sekä PC:lle että Mac:ille. Valitse joko Office 365 Home (viidelle käyttäjälle) tai Office 365 Personal (yhdelle käyttäjälle). Tässä muutamia Office 365 toimintoja:

  • Jatkuvien päivitysten ansiosta sinulla on aina käytettävissä uusimmat Office-sovellukset heti kun ne ovat saatavilla. Office 2016-sovellukset uusilla ja parannetuilla toiminnoilla PC:lle ja Mac:ille: Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja OneNote.
  • Publisher ja Access sisältyvät myös PC:hen.
  • 1 Tt OneDrive-pilvitallennustilaa asiakirjoille, valokuville ja videoille. Voit muokata ja jakaa niitä missä haluat ja millä tahansa laitteella.
  • Office 365 on käytettävissä kaikilla laitteilla: PC:llä, Mac:illä, tabletilla ja älypuhelimella.
  • Office-tuesta saat apua ongelmiisi milloin tahansa.
  • Pidä yhteyttä kavereihin ja perheenjäseniin eri puolilla maailmaa kuukausittaisella 60 minuutin Skype-puhelupaketilla (matkapuhelimiin kahdeksassa maassa tai lankapuhelimiin yli 60 maassa)
  • Valitse sinulle parhaiten sopiva Office 365 ja aloita monipuolisen Officen käyttö PC:llä/Mac:illä tai tabletilla ja älypuhelimella.

Sama Office-kokemus koosta ja laitteesta riippumatta

Uudet Office 2016-sovellukset sekä PC:lle että Mac:ille sisältävät uusia ja parannettuja toimintoja ja nostavat Office-kokemuksesi uudelle tasolle. Office 365:n lisäksi voit valita neljästä eri versiosta tarpeisiisi parhaiten sopivan Officen.

Office Home & Student 2016 ja Office Home & Student 2016 for Mac sisältävät tuttuja ja parannettuja Office-sovelluksia kuten Word, Excel ja PowerPoint.
Office Home & Business 2016 ja Office Home & Business 2016 for Mac sisältävät Outlookin, joka toimii nopeasti ja näyttää upealta PC:llä tai Mac:illa.

Category: 
Tags: