Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Office

Voit työskennellä missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Office on käytettävissä aina tarvittaessa.

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle
Voit käyttää tuttuja kehittyneitä tuottavuustyökaluja niin toimistossa kuin matkallakin. Office-sovellukset, joista on käytössä aina uusimmat versiot, mahdollistavat tiedostojen luomisen, muokkaamisen ja jakamisen PC-/Mac-tietokoneella tai iOS-, Android- tai Windows-laitteella kenen tahansa kanssa reaaliaikaisesti.

Ammattimaiset työkalut
Voit muuttaa yritystason sähköpostin osoitteen yrityksen nimen mukaiseksi ja parantaa näin nimen tunnettuutta sekä markkinoida yritystä helposti luotavien mukautettujen markkinointimateriaalien avulla. Voit muodostaa tiiviimmän yhteyden asiakkaisiin ja työtovereihin erilaisten viestintätyökalujen avulla, kuten sähköposti, pikaviestit, sosiaaliset verkostot ja videoneuvottelu.

Yhteistyötyökalut
Käyttäjäkohtaista tallennustilaa on 1 teratavu, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikille tiedostoille -tilaa. Tiedostot on tallennettu verkkoon, joten voit myös jakaa tiedostoja yrityksen sisällä ja ulkopuolella olevien henkilöiden kanssa missä ja milloin tahansa. Kun käytössä on usean osapuolen HD-tasoinen videoneuvottelu, sisällön jakaminen ja jaetut kalenterit, työryhmän tiedot pysyvät aina synkronoituina.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Office Business 1 vuoden vuokralisenssi ESD 109,00 €
Office Pro Plus 1 vuoden vuokralisenssi ESD 159,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.