Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Office 2021

Modernisoitu Office! Luo sisältöä, pidä asiat järjestyksessä ja tee yhteistyötä Wordin, Excelin, PowerPointin ja muiden Office 2021:n sisältämien sovellusten päivitetyillä versioilla.

Luo luottavaisin mielin - Tuota osallistavia asiakirjoja ja esityksiä uusilla ja moderneilla visualisoinneilla ja etsi nopeasti tarvitsemasi kohde parannetuilla siirtymis- ja hakutoiminnoilla.

Järjestä työsi ja elämäsi - Hallitse viestejäsi, tapaamisiasi, yhteystietojasi ja tehtäviäsi tehokkaasti yhdessä paikassa. Pysy helposti kokousten, määräaikojen ja myös perheaikojen tasalla.

Seuraa ja järjestä helposti - Luo nopeasti entistä vähemmillä ja tehokkaammilla kaavoilla laskentataulukoita, jotka päivittyvät tietojen muuttuessa. Etsi tietoja nopeasti parannetuilla siirtymis- ja hakutoiminnoilla.

Tee yhteistyötä saumattomasti - Jaa helposti tiedostoja ja vastaanota ilmoitus, kun muut tekevät muokkauksia tai mainitsevat sinut kommenteissa, ja päivitä nopeasti tietosi muutoksista aina, kun avaat tiedoston. Parannetut suorituskykyominaisuudet nopeuttavat järjestelmän toimintaa, ja uusi automaattinen tallennus 1 varmistaa, ettet enää kadota tekemiäsi töitä.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Office Home and Student 2021 Multi Language ESD 119,00 €
Office Home and Business 2021 Multi Language ESD 239,00 €
Office Professional 2021 Multi Language ESD 459,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.