Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Project 2021

Toimita laatuprojekteja! Kun projektipäälliköllä, projektiryhmällä ja projektista vastaavalla on oikeat työkalut, projektin hallinta ja toteutus onnistuu osapuolten sijainnista riippumatta.

Microsoft Project Standard 2021 auttaa pitämään projektit hallinnassa ja aikataulussa – uudella, entistä helpommalla tavalla. Hyödynnä joustavia ominaisuuksia, jotka nopeuttavat aloittamista ja tehostavat toimintaa ja tuottavuutta. Luo edistymistä mittaavia moderneja raportteja ja tehosta projektiviestintää työryhmän ja sidosryhmien kanssa.

Microsoft Project Professional 2021 sisältää uusia tapoja hallita tärkeitä projekteja tehokkaasti. Käynnistä menestyksekkäät projektit ja saata ne hallitusti päätökseen hyödyntämällä vaivattomia yhteistyöominaisuuksia, Office 365:n tai SharePointin tehoa sekä vapautta työskennellä lähes mistä tahansa. Viestintä on sujuvaa ja aina ajantasaista saumattoman Skype for Business -integroinnin ansiosta. Voit soittaa tai lähettää pikaviestejä ryhmän jäsenille suoraan Project Professionalista. Yritystarpeisiin voidaan vastata laajentamalla Projectin toimintoja Office-sovelluksilla.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
Project Standard 2021 Multi Language ESD 696,00 €
Project Professional 2021 Multi Language ESD 1 249,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.