Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Adobe

Acrobat DC

Acrobat DC on täysin uudistettu tietokoneversio maailman parhaasta PDF-ratkaisusta. Siihen sisältyy mobiilisovellus, joten voit täyttää, allekirjoittaa ja jakaa PDF-tiedostoja millä tahansa laitteella. Document Cloud -palvelujen avulla voit luoda, viedä ja jäljittää PDF-tiedostoja millä tahansa selaimella — ja säilyttää yhteyden viimeisimpiin tiedostoihisi kaikissa laitteissasi.

Creative Cloud for teams

Viimeisimmät työkalut työryhmän jokaiselle jäsenelle.
Pidät työryhmäsi ajan tasalla Creative Cloud -tietokonesovellusten, -mobiilisovellusten ja -palveluiden koko valikoiman avulla. Jokainen voi työskennellä samojen sovellusten uusimmilla versioilla, jakaa tiedostoja ja valita jäsenyyden, joka parhaiten sopii kunkin tarpeisiin – täysjäsenyys tai yksittäisen sovelluksen jäsenyys.

Photoshop Elements 2021

Adobe® Photoshop® Elements -ohjelmisto yhdistää tehon ja helppouden. Sen avulla käytät valokuviasi monipuolisemmin. Saat kuvistasi parhaat puolet esiin vaiheittaisen muokkausavun ja loistavien sommittelutyökalujen ansiosta. Voit jakaa kuvatarinoita mielikuvituksellisilla leikekirjan sivuilla, vuorovaikutteisissa web-gallerioissa ja muissa paikoissa. Kuvien ja viedeoleikkeiden haku ja katselu on kätevää.

Premiere Elements 2021

Uskomattomien elokuvien luonti on entistä helpompaa Adobe Premiere Elements -ohjelmiston avulla. Luot elokuvia älykkäillä automaattisilla toiminnoilla, jotka säästävät aikaa ja vaivaa. Parannat tarinoitasi ammattimasilla visuaalisilla ja ääniefekteillä. Jatt elokuvia ystäville ja sukulaisilla vuorovaikutteisina online-kokemuksina ja DVD- ja Blu-ray-levyillä, mobiililaitteissa sekä YouTube™-sivustossa. Hallitset kaikkia valokuvia ja videoleikkeitä kätevästi.