Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Corel

CorelDraw Graphics Suite 2023

CorelDraw Graphics Suite 2023 on monipuolinen grafiikkasuunnitteluohjelmisto, joka on suunniteltu erityisesti graafisille suunnittelijoille ja muille luoville ammattilaisille. Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman edistyksellisiä työkaluja ja toimintoja, jotka mahdollistavat upeiden grafiikkasuunnitelmien luomisen nopeasti ja helposti.

Painter 2023

Corel Painter 2023 on monipuolinen digitaalinen maalausohjelmisto, joka sopii erinomaisesti taiteilijoille, kuvittajille ja muille luoville ammattilaisille. Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia siveltimiä, työkaluja ja tekniikoita, joilla voi luoda ainutlaatuisia ja korkealaatuisia digitaalisia taideteoksia.

PaintShop Pro 2023

PaintShop Pro 2023 on edistynyt ja monipuolinen kuvankäsittelyohjelmisto, joka sopii erinomaisesti valokuvaajille, graafikoille ja muille kuvankäsittelyn ammattilaisille. Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita työkaluja ja toimintoja, joiden avulla voit luoda upeita kuvia ja muokata valokuvia ammattimaisesti.

WinZip

WinZip on maailman johtava apuohjelma tiedostojen pakkaamiseen. WinZip pakkaa ja purkaa nopeasti ja turvallisesti tiedostot ja e-mail - liitteet, mikä säästää levytilaa ja nopeuttaa huomattavasti sähköpostin lähettämistä. Kokeile uutta WinZip:iä jo tänään!