Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

Microsoft

Exchange Server 2016

Työskentele fiksummin paikasta riippumatta ja käytä työsähköpostia omissa palvelimissasi.

Älykkäät kokemukset
Exchange 2016:n avulla saat entistä enemmän aikaan. Entistä nopeammalla, tarkemmalla ja kattavammalla haulla sekä parannetussa Saapuneet-kansiossa löydät etsimäsi nopeasti. Näiden helposti käytettävissä olevien toimintojen ansiosta postilaatikkosi pysyy siistinä ja helposti hallittavana viestien määrästä riippumatta. Lisäksi Exchange sisältää työtapaasi sopivat yhteiskäyttötyökalut ja miellyttävän käyttökokemuksen kaikilla laitteilla.

Office

Voit työskennellä missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Office on käytettävissä aina tarvittaessa.

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle
Voit käyttää tuttuja kehittyneitä tuottavuustyökaluja niin toimistossa kuin matkallakin. Office-sovellukset, joista on käytössä aina uusimmat versiot, mahdollistavat tiedostojen luomisen, muokkaamisen ja jakamisen PC-/Mac-tietokoneella tai iOS-, Android- tai Windows-laitteella kenen tahansa kanssa reaaliaikaisesti.

Office 2019

Haluatpa työskennellä tai pelata, Microsoftilla on ratkaisu. Lippulaivastamme Microsoft Officesta on nyt saatavilla Office 365 Home, Office 365 Personal, Office Home & Student, Office Home & Business ja Office Professional. Voit hankkia Officen myös Macille. Mitä tarvitsetkin – työssäsi tai ihan vain huvin vuoksi – meillä on tarvitsemasi.

Office 365

Voit työskennellä missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Office 365 on käytettävissä aina tarvittaessa.

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle
Voit käyttää tuttuja kehittyneitä tuottavuustyökaluja niin toimistossa kuin matkallakin. Office-sovellukset, joista on käytössä aina uusimmat versiot, mahdollistavat tiedostojen luomisen, muokkaamisen ja jakamisen PC-/Mac-tietokoneella tai iOS-, Android- tai Windows-laitteella kenen tahansa kanssa reaaliaikaisesti.

Project 2019

Toimita laatuprojekteja! Kun projektipäälliköllä, projektiryhmällä ja projektista vastaavalla on oikeat työkalut, projektin hallinta ja toteutus onnistuu osapuolten sijainnista riippumatta.

Microsoft Project Standard 2019 auttaa pitämään projektit hallinnassa ja aikataulussa – uudella, entistä helpommalla tavalla. Hyödynnä joustavia ominaisuuksia, jotka nopeuttavat aloittamista ja tehostavat toimintaa ja tuottavuutta. Luo edistymistä mittaavia moderneja raportteja ja tehosta projektiviestintää työryhmän ja sidosryhmien kanssa.

SQL Server 2019

Luo älykkäitä ja toimintakriittisiä sovelluksia käyttämällä skaalautuvaa hybriditietokantaympäristöä, joka sisältää kaiken tarvittavan – muistinvaraisesta suorituskyvystä ja kehittyneestä suojauksesta tietokannan sisäiseen analytiikkaan.

Markkinajohtaja
Luo online-tapahtumakäsittelyyn (OLTP) toimintakriittisiä älykkäitä sovelluksia, joiden skaalattavuus, suorituskyky ja käytettävyysaste ovat vertaansa vailla.

Visio 2019

Tiivistä ja välitä monimutkaisia tietoja tietoihin linkitetyissä kaavioissa muutamalla napsautuksella. Visiossa kaavioiden piirtäminen on helppoa. Halusitpa sitten tallentaa luonnoslehtiöön luonnostelemasi vuokaavion, suunnitella IT-verkkoa, koota organisaatiokaavion, dokumentoida liiketoimintaprosessia tai piirtää pohjapiirroksen, Visio auttaa visuaalisessa työskentelyssä.

Visual Studio 2019

Visual Studio 2019 on monipuolinen integroitu kehitysympäristö voit luoda upeita Windows-, Android- ja IOS-sovelluksia sekä moderneja web-sovelluksia ja pilvipalveluita.

  • Työkalut ja palvelut kaikenkokoisiin projekteihin
  • C#, Visual Basic, F#, C++, Python, Node.js ja HTML/JavaScript
  • Sprint-suunnittelu
  • Kehittynyt virheenkorjaus, profilointi, automatisoitu ja manuaalinen testaus
  • DevOps automatisoidulla käyttöönotolla ja jatkuvalla seurannalla

Windows Server 2019

Microsoft antaa yrityksille mahdollisuuden yksinkertaistaa tietotekniikkaa, säästää rahaa ja edistää liiketoimintaa virtualisoinnin yhtenäisen ja järjestelmällisen lähestymistavan avulla. Edullisen ja joustavan Windows Server 2019.

Yksinkertaista tietotekniikkaa

Täydellinen virtualisointiympäristö. Virtualisoitu infrastruktuuri nopeuttaa vastaamista liiketoiminnallisiin tarpeisiin, tukee itsepalveluratkaisujen käyttöä ja helpottaa myöhempää siirtymistä pilveen.