Tyhjä

Yhteensä 0,00 €

V-Ray

V-Ray on erittäin monipuolinen ja skaalautuva 3D-renderointiohjelmisto, joka on suunniteltu tukemaan laajaa valikoimaa 3D-grafiikan sovelluksia, kuten 3ds Max, Maya, Cinema 4D, SketchUp ja Rhino. V-Ray mahdollistaa nopean ja tehokkaan renderoinnin monimutkaisista 3D-kohteista ja -maisemista, mukaan lukien valaistus, materiaalit, tekstuurit ja varjostukset.

V-Rayn käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, ja sen avulla käyttäjät voivat mukauttaa renderointiasetuksiaan tarpeidensa mukaan. V-Rayn valaistusominaisuudet ovat erityisen vaikuttavia, ja ohjelmisto sisältää monia erilaisia ​​valaistuslaskureita, jotka auttavat käyttäjiä luomaan uskomattoman realistisia valaistusolosuhteita.

V-Rayn materiaalit ja tekstuurit ovat myös erittäin monipuolisia, ja niiden avulla käyttäjät voivat luoda realistisia pintoja ja materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia ja kangasta. V-Rayn varjostustoiminnot ovat myös erittäin tehokkaita, ja niiden avulla käyttäjät voivat luoda realistisia varjoja ja pehmeitä varjostuksia.

Lisäksi V-Rayn skaalautuvuus mahdollistaa sen käytön erilaisissa projekteissa, aina pienistä yksittäisistä kohteista suuriin maisemiin ja animaatioihin. Ohjelmisto sisältää myös joukon hyödyllisiä työkaluja, kuten reaaliaikainen esikatselu, renderointitiedostojen hallinta ja integrointi useisiin erilaisiin 3D-sovelluksiin.

Kaiken kaikkiaan V-Ray on erittäin tehokas ja monipuolinen 3D-renderointiohjelmisto, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda uskomattoman realistisia 3D-kohteita ja -maisemia.

Tuoteryhmä: 
Valmistaja: 
Otsikko Toimitustapa Hinta
V-Ray Solo Annual ESD 429,00 €
V-Ray Enterprise Annual ESD 549,00 €
V-Ray Premium Annual ESD 639,00 €

Hinnat alv. 0%. Hintoihin lisätään alv. 24%. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@ohjelmistot.com.
Etkö löydä tarvitsemaasi tuoteversiota oheiselta listalta? Ota yhteyttä myyntiimme puh. 010 830 5600.